Webtrafik

Dansk Online Index

Dansk Online Index (DOI) er den officielle måling af danskernes brug af internettet via PC, Mobil og Tablet. DOI giver et både overordnet og detaljeret billede af den samlede danske internettrafik og et unikt indblik i brugen af alle væsentlige internetsider i Danmark.

Toplister, betingelser og tilmelding m.v. findes på målingens website

Kantar Gallup
Siden 1. januar 2016 har det været Kantar Gallup, som har stået for leverancen af Dansk Online Index. Målingerne bygger på en kompleks og avanceret sammensætning af data fra et repræsentativt panel af mere end 25.000 danskere. Parallelt med panelet og den detaljerede registrering af de tilmeldte udgiveres trafik er etableret et mindre panel baseret på mindst 2.000 devices, hvorpå al internettrafik registreres, og dermed danner et overordnet billede af den samlede danske internettrafik.

Dansk Online Index omfatter alle typer af devices, og det er således muligt at kigge både på tværs af platforme og dykke ned i de enkelte platforme individuelt. Dansk Online Index opgør også den socio-demografiske sammensætning af den danske internettrafik.

Gemius historik
De officielle markedsmålinger fra 2015 og frem til 2017 blev leveret af Gemius og historik inkl. de månedlige toplister kan findes her.

Pris
Se oversigt over priser og betingelser for målingen.

Find mere information om Dans Online Index.

Thomas Gynild

Analysechef, cand.mag.
tg@dmresearch.dk
Mobil: 20 53 39 70
Dir. tlf: 33 97 42 29
Mediemålinger. Markedsstatistik. Trends og adfærd. Metode og teknik.